Södra Hotellet

Adress: Södra Promenaden 142, 602 31 Norrköping  visa karta
Område: Norrköping City

Hotell | Invid Södra Promenaden - Norrköpings riksbekanta boulevard ligger Södra Hotellet, centralt men ändå lugnt och vackert. 100 m till Centralbadets äventyrsanläggning. Gångavstånd till centrum, 400 m. Möjlighet till fri parkering i anslutning till hotellet. Nära till flygplatsen. Hotellet är Grönt Hotell.

Södra Hotellet är ett familjedrivet företag inrymt i en av de gamla paradvillorna vid Södra Promenaden, Norrköpings riksbekanta boulevard.

Nära till såväl flygplats som till tåg och fjärrbussförbindelser. Här finns också möjlighet till fri parkering i anslutning till hotellet.

100 m till Centralbadets äventyrsanläggning.

Här finns en genuin hemkänsla, en lugn och avkopplande miljö alldeles i city.
På mindre än fem minuter promenerar du (lugnt och värdigt) till stadens centrum.

Rummen har alla bekvämligheter: Dusch, WC, hårtork, TV med satellitkanaler samt trådlöst internet. Hotellet har även en gästdator så att Du kan kolla Din korrespondens under vistelsen.

I vår gillesal kan Du också koppla av med ett parti biljard, bastu eller en stund på motionscykeln för att sedan avsluta det hela med en helande session i vår massagestol.

Ta gärna med Dig en kopp kaffe ut i vår trädgård och njut av solen.

Hotellet är rökfritt och "Grönt Hotell" sedan 13 år tillbaka.

Hjärtligt Välkommen!

Jämför "Södra Hotellet" med liknande boenden

Best Western Princess

Best Western Princess Hotel är Norrköpings mest centrala hotell med parkeringsmöjligheter, shopping, kultur och restauranger runt hörnet. Hotellet är beläget i ett lugnt kvarter ett stenkast från det vackra Industrilandskapet, Louis De Geer Konsert & Kongress samt Norrköping City med över 140 butiker.

The Lamp Hotel, Restaurant & Spa

Vi hoppas känslan infinner sig så fort du kommer innanför entrén och ser Lampan, designen, arkitekturen och inredningen. Och det är bara början på upplevelsen.

First Hotel Central

First Hotel Central är ett centralt hotell i Norrköping. First Hotel Central erbjuder 70 moderna och komfortabla rum inklusive sex sviter, restaurang och konferensfaciliteter. I relaxavdelningen finns gym, bastu och ett soldäck på taket med enastående utsikt över Norrköping

I närheten av



Boka med oss

  • Norrköpings officiella onlinebokning
  • Bredast utbud av boenden
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Boka med oss

  • Norrköpings officiella onlinebokning
  • Bredast utbud av boenden
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice