Svenska, English Facebook Twitter Instagram

Vad vill du uppleva i Norrköping?

Hitta platser, evenemang, hotell, restauranger och annat att besöka och boka i Norrköping.

Vildmarkshotellet

Adress: 618 93 Kolmården (visa karta)
Område: Kolmården

Hotell | Vildmarkshotellet i Kolmården är ett konferens- och familjehotell beläget vid Bråvikens strand intill Kolmårdens Djurpark. Det finns en risk med att besöka Vildmarkshotellet - du vill inte åka hem!

Här finns så mycket äventyr, avkoppling, upplevelser, nöjen och inspiration att du högst motvilligt återvänder till verkligheten igen. Vare sig du är här på konferens eller besöker oss med familjen, så kan vi lova dig en härlig och minnesvärd vistelse.

Vildmarkshotellet välkomnar med ett varmt afrikanskt tema. I restaurang Marrakech äter och dricker du gott, i Safaribaren finns det utrymme för trevlig samvaro runt brasan. I vår spa- och relaxavdelning blir du en ny människa! När det sedan är dags att sova gott, gör du det i ett bekvämt och inbjudande rum.

Under höst och vår är hotellet ett konferenshotell under veckorna (måndag - fredag) och förvandlas till Sveriges häftigaste FamiljeSpa på helgerna. I maj påbörjas hotellets sommarsäsong då vi erbjuder vårt Kolmårdenpaket med 2-dagars entré till Kolmårdens Djurpark.

Välkommen till äventyret runt hörnet

Jämför "Vildmarkshotellet" med liknande boenden

Mauritzbergs Slott

En färgstark och intressant historia präglar detta utsökt vackra slott med anor från 1500-talet. Beläget på en upphöjd klippa med sagolik utsikt över Bråviken och dess skärgård. Nuvarande byggnader är uppförda 1725. Området runt slottet är en mycket stor park med gamla ädelträd och gröna gräsmattor.

Villa Fridhem SPA och Konferenshotell

Upplevelser, händelser som blir ljuva minnen för livet.

Comfort Hotel Norrköping

I april 2016 öppnar vi dörrarna till Norrköpings mest spännande hotell, Comfort Hotel Norrköping. Får vi lov att presentera 186 hotellrum i snygg design, fyra mötesrum och ett eget fräscht gym!

KartaBoka med oss

  • Norrköpings officiella onlinebokning
  • Bredast utbud av boenden
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Boka med oss

  • Norrköpings officiella onlinebokning
  • Bredast utbud av boenden
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice