Kolmårdens Djurpark Halloween, 2 dagar

Giltig från ons 01 nov 2017 - lör 18 nov 2017

Det spökar på Kolmården!<br/>Under höstlovet förvandlas Kolmårdens djurpark återigen till en samlingsplats för traktens alla mystiska väsen.

Den mysrysiga stämningen som gjort Halloween på Kolmården så omtyckt och populär finns kvar, men i utkanten av parken har ett gammalt riddarsläkte återtagit sin fästning och i ett öde hus vaknar mardrömmen till liv...

Buu! Det är återigen dags att plocka fram halloweenkostymen och vara med på årets häftigaste firande, när hela Kolmården fylls med rysmysiga upplevelser och otäcka varelser.

Förutom roliga och spöklika upplevelser har du också möjlighet att uppleva delar av djurparken, se delfinshowen Life och åka Safari. Fast under Halloweenveckan blir Safari-turen ett lite läskigare äventyr.

I en del av parken ruvar mörka skuggor då ett gammalt förfallet ödehus bjuder besökare med åldern inne och nerverna i styr på en blodisande vandring…

Öppet: 1-5 november kl 10-17.

Då våra åkattraktioner är väderberoende kan deras öppettider frångå angivet dagsprogram.

För bokning och mer information, kontakta oss på 010-708 70 00.

I paketet ingår: övernattning, frukost (vid bokning på hotell) och 2-dagars entrébiljett till Kolmårdens Djurpark.

Kolmårdenpaketet kan bokas online senast 7 dagar innan ankomst (Logi i privat stuga, 10 dagar innan ankomst). Vid ankomst senare inpå kontakta Upplev Norrköping,  turistbyrån på 011-15 50 00 eller turistbyran@norrkoping.se.OBS. Biljetterna till Kolmården kommer att mailas till er och ni behöver ha tillgång till en skrivare för att printa ut dem.


>Med reservation för ev. ändringar.

Boka med oss

  • Norrköpings officiella onlinebokning
  • Bredast utbud av boenden
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice