Skärgårdslinjen

Datum: Lördag 8 jul 2017 - lördag 5 aug 2017 Visa karta

Gör en dagsytflykt i vår vackra Östgötaskärgård.

Du behöver ingen egen båt för att komma ut bland öarna i skärgården. Under sommaren från den 8 juli tom 5 augusti 2017 trafikeras Östgötaskärgården dagligen av Skärgårdslinjen från Arkösund. Nu kan du förboka din båtbiljett som går från Arkösund till Harstena. Där stannar båten ca två timmar innan den vänder samma väg tillbaka till Arkösund igen. Kaptenen guidar under resan. För tips på besöksmål och tidtabell läs mer på Skärgårdslinjens hemsida www.skargardslinjen.com.

På båten finns sittplatser inom- och utomhus och enklare servering som endast tar kontantbetalning. Man har ingen möjlighet att ta med cyklar och det är begränsad anpassning för funktionshindrade. Hundar är välkomna att åka med på däck.

Du kan boka din biljett online fram till kl 21 dagen före avgång. Endast en del av båtens passagerarkapacitet är bokningsbar online, får du meddelandet fullbokat kan det gå bra att köpa biljett ombord med reservation för eventuell slutförsäljning. Ombordstigning för förbokade biljetter sker en kvart innan avgång.

Avresa 9.30 från Arkösund och ankommer Harstena 12.00. Avresa från Harstena 14.15 och åter i Arkösund 16.40.

Läs mer om Östgötaskärgården på www.ostgotaskargarden.com.

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Aktivitet Totalt pris
Loading
Hotell

Arkösunds Hotell

Avstånd: 0 meter
Skärgårdshotell i anrik miljö. Med restaurang och uteservering med utsikt över inloppet till Arkösund.
Vandrarhem

Mem/Kanalmagasinet, STF Vandrarhem

Avstånd: 0 meter
Göta Kanals framsida I vår lilla oas i Mem hittar du såväl avkoppling som mysiga sommaraktiviteter. Du kan välja att bo hos oss i ett av våra rustika rum, besöka oss med husbil eller husvagn, äta en bit mat på uteserveringen och spana in båtarna i hamnbassängen och arrangera bröllop eller födelsedagsfest i vår unikt vackra festlokal.
Hotell

Mauritzbergs Slott

Avstånd: 0 meter
En färgstark och intressant historia präglar detta utsökt vackra slott med anor från 1500-talet. Beläget på en upphöjd klippa med sagolik utsikt över Bråviken och dess skärgård. Nuvarande byggnader är uppförda 1725.